Budeme potrebovať:
4 – 5 stredne veľkých zrelých rajčín, 3/4 šálky nahrubo nastrúhaného feta syru, 1/4 šálky nasekaných vykôstkovaných olív, 2 PL nasekanej čerstvej petržlenovej vňate, 2 PL nasekanej čerstvej bazalky
Rúru predhrejeme na grilovanie. Poumývame rajčiny a odkrojíme z nich vrch. Opatrne vydlabeme vnútro rajčín, nasekáme ho a zmiešame s ostatnými prísadami. Vydlabané rajčiny poukladáme do zapekacej misy, naplníme pripravenou plnkou a prikryjeme odrezanými vrchmi rajčín. Grilujeme asi 2 minúty.
Prajeme vám dobrú chuť
rubrika Receptár, časopis Dieťa
Foto 123rf.com
ZAUJALI VÁS NAŠE ČLÁNKY?
Podporiť nás môžete predplatením časopisu Dieťa tu alebo kúpou časopisu Dieťa vo voľnom predaji.
Zatiaľ bez komentára!
Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok