Budeme potrebovať:
1 kaleráb, 1/2 brokolice, 1 žltá cibuľa, 3 mladé mrkvy, 5 reďkoviek, 1 petržlen, 1 menší zeler, ryžové rezance, 1 čajová lyžička ghee (rozpustené maslo), petržlenová vňať na ozdobenie
Zeleninu očistíme a nakrájame na drobné kocky alebo kolieska. Na ghee si osmažíme cibuľku nakrájanú na drobno, pridáme mrkvu, petržlen, zeler, vodu a uvaríme do polomäkka. Pred koncom varenia pridáme kaleráb, reďkovku a povaríme 5 min. Úplne na záver pridáme ružičky brokolice. Medzitým si dáme ryžové rezance do väčšej misky a zalejeme ich vriacou vodou. Necháme odstáť 8 minút. Rezance naservírujeme do taniera a zalejeme polievkou. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
rubrika Detičkám pod zúbok, časopis Dieťa
Recept sme pripravili v spolupráci s dojčenskou vodou Lucka.
ZAUJALI VÁS NAŠE ČLÁNKY?
Podporiť nás môžete predplatením časopisu Dieťa tu alebo kúpou časopisu Dieťa vo voľnom predaji.
Zatiaľ bez komentára!
Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok