Studená broskyňová polievka | Dieťa.sk - Váš sprievodca svetom tehotenstva a rodičovstva

Studená broskyňová polievka

Studená broskyňová polievka

Na 2 porcie budeme potrebovať:

250 g broskýň (nektáriniek), 100 g bieleho jogurtu, mlieko podľa potreby, trošku javorového sirupu, trstinového cukru alebo medu, maliny a lístočky mäty na ozdobenie

Broskyne či nektárinky umyjeme, odkôstkujeme a vložíme do nádoby mixéra. Pridáme jogurt, prisladíme podľa chuti a rozmixujeme. Postupne prilejeme mlieko tak, aby polievka zostala hustá. Pri servírovaní prizdobíme napríklad malinami.

Magazín Dieťa

Foto 123rf.com

Viac chutných receptov: https://www.dieta.sk/kategoria/clanky/vyziva/receptar/

O autorovi

Podobné články

0 komentárov

Zatiaľ bez komentára!

Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok