Studená broskyňová polievka
Na 2 porcie budeme potrebovať: 250 g broskýň (nektáriniek), 100 g bieleho jogurtu, mlieko podľa potreby, trošku javorového sirupu, trstinového cukru alebo medu, maliny a lístočky mäty na ozdobenie Broskyne
Na 2 porcie budeme potrebovať: 250 g broskýň (nektáriniek), 100 g bieleho jogurtu, mlieko podľa potreby, trošku javorového sirupu, trstinového cukru alebo medu, maliny a lístočky mäty na ozdobenie Broskyne
Budeme potrebovať: na mrveničku: 1 šálku ovsených vločiek, 1/2 šálky hladkej celozrnnej múky, 1/2 šálky kokosového cukru, 1/3 šálky rozpusteného kokosového oleja, štipku morskej soli na plnku: 1 šálku čerstvých
Budeme potrebovať: 1 broskyňa pokrájaná na kocky, 1 mrkva uvarená na pare, drobné ovocie, strúhaný kokos, chia semienka, lístočky mäty piepornej Broskyňu rozmixujeme spolu s mrkvou. Ak treba, môžeme zriediť trochou
1 veľký broskyňový kompót (v sezóne použijeme čerstvé broskyne), 250 g ricotty, 1 vajce, 1/4 lyžičky (ČL) mletej vanilky, 1 polievková lyžica (PL) citrónovej šťavy, 1 ČL citrónovej kôry, 50
© 2018 PRO LIBERTATE Publishing, s. r. o.