Čučoriedkové muffiny
2 hrnčeky špaldovej múky, ¾ hrnčeka trstinového cukru, 1 hrnček čerstvých čučoriedok, ½ bezfosfátového prášku do pečiva, 1 vajce, ¾ hrnčeka mlieka, ½ hrnčeka oleja Múku, cukor a prášok do
2 hrnčeky špaldovej múky, ¾ hrnčeka trstinového cukru, 1 hrnček čerstvých čučoriedok, ½ bezfosfátového prášku do pečiva, 1 vajce, ¾ hrnčeka mlieka, ½ hrnčeka oleja Múku, cukor a prášok do
Čučoriedky patria medzi drobné plody s mimoriadnymi zdravotnými účinkami. Pozitívne je, že ich máme k dispozícii už nielen počas leta, keď u nás dozrievajú, ale aj po celý rok, či
2 tégliky šľahačky, 30 g mletej želatíny, 150 ml mlieka, 400 ml jogurtu, 70 g cukru, 1 vanilkový cukor, 1 balenie detských piškót, 0,5 l čučoriedok Želatínu zalejeme studeným mliekom
© 2018 PRO LIBERTATE Publishing, s. r. o.