Jogurtová torta s čučoriedkami

13. augusta 2017 Články , Receptár , Výživa
Jogurtová torta s čučoriedkami

2 tégliky šľahačky, 30 g mletej želatíny, 150 ml mlieka, 400 ml jogurtu, 70 g cukru, 1 vanilkový cukor, 1 balenie detských piškót, 0,5 l  čučoriedok

Želatínu zalejeme studeným mliekom a necháme napučať, potom ju zahrejeme vo vodnom kúpeli, až kým sa nerozpustí. Jogurt izbovej teploty rozmiešame s cukrom (aj vanilkovým), vmiešame doň rozpustenú želatínu, čučoriedky a ušľahanú šľahačku. Zmesou naplníme tortovú formu striedavo s piškótami a necháme v chladničke stuhnúť.

Dobrú chuť!

časopis Dieťa
Foto Profimedia.sk

 

 

 

Related articles

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!