Zlatý klas teraz aj bez gluténu! | Dieťa.sk - Váš sprievodca svetom tehotenstva a rodičovstva

Zlatý klas teraz aj bez gluténu!

Zlatý klas teraz aj bez gluténu!

Doprajte si obľúbenú klasiku s vyše 70-ročnou históriou v trendy vyhotovení. Dr. Oetker, špecialista na krémové prášky, prináša dokonalú chuť detstva aj spotrebiteľom, ktorí zo zdravotných alebo dietetických dôvodov nemôžu konzumovať lepok. Trh s krémovými práškami obohatil o jedinečnú novinku – Zlatý klas bezgluténový s Európskym certifikátom kvality. Nechajte sa inšpirovať jeho všestranným využitím a čarujte v kuchyni!

Dokonalé chuťové zážitky bez obmedzení!

Dr. Oetker, špecialista na krémové prášky, obohatil trh o trendy NOVINKU – Zlatý klas bezgluténový. Obľúbená zlatá klasika v novom vyhotovení je jedinečný a univerzálny produkt, ktorý má vďaka certifikátu AOECS* deklarovanú kvalitu bez obsahu lepku. Pošteklite svoje chuťové poháriky a pripravte si chutné, bezgluténové múčniky, korpusy alebo rôzne lahodné náplne do vašich obľúbených zákuskov.

 

Vyskúšajte aj výbornú kombináciu Zlatého klasu s mascarpone, tvarohom, čokoládou, rumom alebo kávou. Jednoduchá príprava a osvedčená kvalita zaručuje dokonalý chuťový zážitok. Zlatý klas jednoducho nemá konkurenciu! Dokazuje to aj 95-percentný podiel značky Dr. Oetker na trhu krémových práškov**. Respondenti ho vnímajú ako produkt, ktorý by nezamenili za iný, krémovému prášku s vanilkovou arómou dôverujú a nikdy ich nesklamal***.

Odporúčaná maloobchodná cena Zlatý klas bezgluténový 40 g: 0,29 – 0,32 €

 *    AOECS – Association of European Coeliac Societes, licencia č. SK-003
**  Nezávislá agentúra na výskum trhu, 2018
*** Kantar, Znalosť značiek, Slovensko, 07/2018

(PR článok)

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/3/2/32a0c0bd-b4fb-4cc4-9523-1bee79334421/dieta.sk/web/wp-content/themes/highcriteria-premium-theme/includes/single/post-tags.php on line 7

O autorovi

Podobné články

0 komentárov

Zatiaľ bez komentára!

Môžete byť prvý, kto komentuje tento článok