Hríbové ratatouille

26. augusta 2017 Články , Receptár
Hríbové ratatouille

500 g šampiňónov, 2 veľké cibule, 1 stredne veľký baklažán, 2 stredne veľké cukiny, 1 veľká červená paprika, 2 veľké zrelé rajčiny, 2 PL olivového oleja, 4 PL jemne nasekaného cesnaku, 1 PL provensálskeho korenia, 3/4 ČL soli, 1/2 ČL mletého čierneho korenia

Šampiňóny a cibuľu nakrájame na plátky, baklažán, cukinu, papriku a rajčinu na kocky.  V panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme cesnak a cibuľu a osmažíme ich dozlatista. Vmiešame šampiňóny, baklažán, cuketu, papriku, rajčiny, provensálske korenie, soľ a čierne korenie. Prikryjeme a varíme za občasného miešania, kým zelenina nezmäkne – asi 15 minút. Podávame horúce alebo vlažné s celozrnným chlebom alebo pečivom.

časopis Dieťa
Foto Shutterstock.com

ZAUJALI VÁS NAŠE ČLÁNKY?
Podporiť nás môžete predplatením časopisu Dieťa tu alebo kúpou časopisu Dieťa vo voľnom predaji. K predplatnému Dieťaťa získavate ako darček aj špeciály Dojčiatko & batoľa (ktoré si môžete objednať aj samostatne prostredníctvom distributéra tu ).

 

Related articles

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!